Një vizitë e veçantë në ditën e nënave.

U bë plot 14 vjet nga darja tragjike nga jeta e nxënësit  tonë Ermir Dedej.

Ishte nxënës në klasën 10 në medresen e Kavajës, në verën që sapo vinte humbi jetën në një aksident automobilistik.

U nisëm për një vizitë tek nëna e Ermirit. Familja na priti me shumë dashamirësi dhe shprej qartë kënaqësia që i dhamë nënës së ermirit në një ditë të tillë kaq kuptim plotë.

I shprehëm edhe një herë dhimbjen  për humbjen e djalit dhe u lutem për mëshirë dhe  durim për familjen e tij.

ss