Nxënësit Fitues në Olimpiadë Vizitojnë Prefektin

Nxënësit e shkollës sonë të cilët morën medalje të argjendë në olimpiadën IYIPO të zhvilluar në Gjeorgji, vizituan sot Prefektin e qarkut Korçë z. Ardit Konomi. Prefekti i falenderoi djemtë që arritën ta përfaqësonin Shqipërinë denjësisht në këtë olimpiadë ndërkombëtare. Ai përgëzoi djemtë për arritjen e tyre dhe u shpreh se do të ishte i gatshëm për çdo lloj ndihme në këtë drejtim…

Nxenesit Fitues ne Olimpiade Vizitojne Prefektin (1) Nxenesit Fitues ne Olimpiade Vizitojne Prefektin (2) Nxenesit Fitues ne Olimpiade Vizitojne Prefektin (3) Nxenesit Fitues ne Olimpiade Vizitojne Prefektin (4)