Olimpiada e Anglishtes

Në Medresenë ë Kavajës, sot u zhvillua faza e parë e konkursit të anglishtes për klasat e nënta të shkollave 9-vjeçare të rrethit të Kavajës. Në këtë fazë morrën pjesë nxënës pothuajse nga të gjitha shkollat dhe pat një numër të konsiderueshëm nxënësish. Nxënësit ishin të shoqëruar nga mësuesit e tyre por edhe nga disa prindër.

Faza e dytë dhe e fundit njëkohësisht do të mbahet javën e ardhshme, ku do të përcaktohen edhe fituesit.

SONY DSC SONY DSC  SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC