Olimpiada e Dytë e Anglishtes në Medresenë e Kavajës

Medreseja e Kavajës organizoi Olimpiadën e Dytë të Anglishtes. Në olipiadë morën pjesë nxënësit e klasave të 9-ta ku testuan njohuritë e tyre rreth anglishtes. Për nxënësit më të mirë medreseja do të japë edhe çmime ku vendi i parë 5000 lekë, vendi i dytë 4000 lekë dhe vendi i tretë 3000 lekë si dhe çertifikata pjesmarrje për të gjithë nxenësit që morën pjesë.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *