Olimpiada e Matematikës në Qarkun e Elbasanit

Nxënësit e klasave të 6, 7 dhe 8-të të gjitha shkollave morën pjesë në olimpiadën e zhvilluar nga Drejtoria e Arsimit Elbasan. Morën pjesë 80 konkurues ku më të mirët do të konkurrojnë në rangun kombëtare në Tiranë. Nga pjesëmarrësit ishin edhe nxënës të shkollës sonë. Olimpiada u bë në ambientet e Medresesë Liria Elbasan.Olimpiada_e Matematikes ne_Qarkun e Elbasanit (5) Olimpiada_e Matematikes ne_Qarkun e Elbasanit (4) Olimpiada_e Matematikes ne_Qarkun e Elbasanit (3) Olimpiada_e Matematikes ne_Qarkun e Elbasanit (2) Olimpiada_e Matematikes ne_Qarkun e Elbasanit (1)