Olimpiada e Matematikes ne Qarkun e Elbasanit

Nxenesit e klasave te 9, 10, 11 dhe 12 te te gjitha shkollave moren pjese ne olimpiaden e zhvilluar nga Drejtoria e Arsimit Elbasan. Moren pjese 100 konkurues ku me te miret do te konkurojne ne rangun kombetare ne Tirane. Nga pjesemarresit ishin edhe nxenes te shkolles sone. Olimpiada u be ne ambjentet e Medresese Liria Elbasan.

 

1008647_682103768477569_1335077925_o 1491257_682103808477565_99256382_o 1519212_682103665144246_165235718_o 1529917_682103705144242_23393003_o 1531585_682103855144227_805845992_o 1602137_682103895144223_1019903791_o