Olimpiada e Matematikës për klasat e 9’ta

Në  ambientet e Medresesë u zhvillua olimpiada e I-rë e matematikës për klasat e 9-ta. Plot 24 shkolla të qytetit te Beratit, Kuçovës dhe Skraparit u përfaqësuan nga nxënësit e tyre të talentuar në matematikë.
Olimpiada e Matematikës u ndjek nga afër edhe nga Drejtori i DAR Berat z. Selman Hodaj.
Nxënësit ishin të emocionuar dhe të motivuar në të njëjtën kohë për të arritur një rezultatë sa më të mirë në këtë olimpiadë.
Çmimet do të ndahen gjatë panairit shkencorë në datën 29 prill në ambientet e Medresesë.
Çmimi 1- 5000 lek, çmimi 2- 3000 lek, 2000, 1000 deri tek çmimi 8’të.

Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (1) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (2) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (3) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (4) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (5) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (6) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (7) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (8) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (9) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (10) Olimpiada e Matematikes per klasat e 9-ta 12.04 (11)