OLIMPIADA E TRETE E MATEMATIKES NE MEDRESENE E KAVAJES

Medreseja e Kavajës organizoi Olimpiadën e Tretë të Matematikës. Në olipiadë morën pjesë nxënësit e klasave të 9-ta ku testuan njohuritë e tyre rreth matematikës. Për nxënësit më të mire medreseja do të japë edhe çmime ku vendi i parë 5000 lekë vendi i dytë 4000 lekë dhe vendi i tretë 3000 lekë si dhe çertifikata pjesmarrje për të gjithë nxenësit që morën pjesë.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *