Olimpiada matematikës 2

Me datë 14/03/2015 Medreseja e Kavajës organizon Olimpiadën e Matematikës ne tre Qytete te ndryshme te Shqipërisë. Olimpiada u realizua ne Kavajë, Burrel dhe Peshkopi.

SONY DSC  SONY DSC Olimpiada matematikes 2 Olimpiada matematikes 2 Olimpiada matematikes 2 SONY DSC Olimpiada matematikes 2 SONY DSC Olimpiada matematikes 2 SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC