Ora e Fizikës

Klasat e 11-A të shkollës sonë ka në vënë në provë raketat e krijuara nga vetë ata. Nxënësit në orën e sotme të Fizikës së bashku me mësuesin e lëndës fluturuan raketat e tyre duke vënë kështu në praktikë dijet e mësuara dhe njëkohësisht duke e bërë më argëtuese orën e mësimit..
Iu urojmë suksese nxënësve tanë.

Ora e Fizikes (1) Ora e Fizikes (2) Ora e Fizikes (3) Ora e Fizikes (4) Ora e Fizikes (5) Ora e Fizikes (7)