Orë leximi të hapur nga medreseja e Kavajës

Në kuadrin e programeve të muajit të letërsisë, më datë 27 tetor 2016, Medreseja Hafiz Ali Korça, Kavajë në bashkëpunim me Bashkinë e Kavajës, organizoi një orë lexim të hapur në sheshin kryesor të qytetit të Kavajës. Nën moton ‘’Kavaja po lexon’’, nxënës nga klasat e 10-ta të shoqëruar nga stafi i shkollës u munduan që nëpërmjet këtij organizimi të promovohet dhe të nxitet leximi i librit.

ore-leximi-te-hapur-nga-medreseja-e-kavajes-1 ore-leximi-te-hapur-nga-medreseja-e-kavajes-2 ore-leximi-te-hapur-nga-medreseja-e-kavajes-3 ore-leximi-te-hapur-nga-medreseja-e-kavajes-4