Panairi I Librit Ne Tirane (Medreseja E Kavajes Vajzave)

Ne datat 20.11.2013 dhe 22.11.2013 klasat e 10-ta dhe te 11-ta vizituan panairin e librit.Ne kete menyre u be e mundur takimi i tyre me librat dhe disa prej autoreve.

 

IMG_5842 SAM_0423