Panairi i Librit

Nxënësit e Medresesë së Kavajës bënë një vizitë në panairin e librit që po mbahet në Tiranë. Në këtë aktivitet morën pjesë një numër I konsiderueshëm nga nxënësit e shkollës sonë. Qëllimi I këtij aktiviteti ishte njohja e nxënësve me titujt e librave të rinjë dhe ata klasik të botimeve më të fundit.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC