Panairi Shkencor

Medrese Liria Elbasan zhvilloi panairin shkencorë. Panairi u shfaq nga nxënësit dhe mësuesit e shkollës. U demostruan disa projekte shkencore si në matematikë, fizikë, kimi, biologji dhe informatikë. Në panair morën pjesë 18 shkolla të qytetit të Elbasanit ku nxënësit e klasave të nënta mbetën të kënaqur nga demostrimet dhe eksperimentet. Nxënësit kishin mundësinë të vizitonin dhe ambientet e brendshme të shkollës.

Panairi Shkencor Elbasan (1) Panairi Shkencor Elbasan (2) Panairi Shkencor Elbasan (4) Panairi Shkencor Elbasan (5) Panairi Shkencor Elbasan (6) Panairi Shkencor Elbasan (8) Panairi Shkencor Elbasan (9) Panairi Shkencor Elbasan (11) Panairi Shkencor Elbasan (12) Panairi Shkencor Elbasan (13) Panairi Shkencor Elbasan (14) Panairi Shkencor Elbasan (15) Panairi Shkencor Elbasan (18) Panairi Shkencor Elbasan (19) Panairi Shkencor Elbasan (20) Panairi Shkencor Elbasan (23) Panairi Shkencor Elbasan (24) Panairi Shkencor Elbasan (26) Panairi Shkencor Elbasan (30) Panairi Shkencor Elbasan (32) Panairi Shkencor Elbasan (33) Panairi Shkencor Elbasan (34) Panairi Shkencor Elbasan (35) Panairi Shkencor Elbasan (36) Panairi Shkencor Elbasan (39) Panairi Shkencor Elbasan (41)