Panairi Shkencor & Ndarja e Çmimeve

Nje jave pas Konkursit Pranveror “Olimpiada Shkencore”, sot ne Medresene e Korces u organizua Panairi Shkencor dhe ndarja e Çmimeve perkatese per 3 me te suksesshmit te qytetit te Korces, Pogradecit dhe Bilishtit. Nxenesit konkurente te Konkursit Pranveror moren pjese ne shfaqjen e shkelqyer te nxenesve te Medresese. Nxenesit e shkollave 9-vjecare pane nga afer eksperimentet e ndryshme shkencore ku disa prej ekperimenteve paten mundesine ti provojne vete. Ne fjalen e tij Drejtori i Drejtorise Arsimore Korce Z. Arben Belba theksoj bashkpunimin e ngushte te Drejtorise Arsimore me Medresene per organizimin e ketij Konkursi Pranverore. Z. Arben Belba foli per dashurine e qytetareve korcare per arsimin ne vecanti, ku 5 nga shkollat me te mira ne Shqiperi 3 jane nga Korca.