Panairi Shkencor në Medreseja e Kavajës

Diten e enjte me dat 01.11.2012 nxenesit e medreses se kavajes organizuan nje panair shkencor. Ne kete panair ishin ftuar te gjitha shkollat nentevjecare te kavajes, si dhe shum peronalitete te tjera te qyteti. Pas nje pune te lodhshme bashke me mesuesit e lendeve perkatese nxenesit shfaqen te gjitha aftesit e tyre nga lenda e fizikes, matematikes, biologjis, kimis, informatikes etj.