Panairi Shkencor në medresen e Kavajës

Ne shkollen tone “Hafiz Ali Korca” U zhvillua panairi i pervitshem shkencor. Pati nje pjesmarrje te madhe nga te gjitha shkollat Nentevjecare te Kavajes. Prane nxenesve pati pjesmarrje dhe nga Drejtoria e arsimit te Kavajes, dhe fjalen e hapjes te panairit e mbajti drejtoresha e arsimit Zonja: Zihnije Cerloi.  U ekspozuan aktivitete dhe eksperimente te ndryshme ne Fizik, Kimi, Biologji , Matematik , İnformatik dhe Anglisht. Nxenesit i ndoqen me interes dhe vemendje eksperimenetet e treguara nga nxenesit e shkolles sone.