Panairi Shkencor Pranverë 2014

Medreseja e Korçës organizoi më datë 30 Prill 2014 Panairin Shkencor pranë ambienteve të saj. Në këtë panair nxënësit tanë ekspozuan eksperimente dhe lojëra zbavitëse në lëndët Fizikë, Matematikë, Biologji Kimi dhe Informatikë, Eksperimentet u përgatitën nga vetë ata së bashku me mësuesit përkatës. Ky panair u vizitua nga nxënësit e shkollave 9-vjeçare të qarkut Korçë.
Ndërkohë para panairit nxënësit tanë organizuan një aktivitet me lojëra zbavitëse tek salla e konferencave ku protagonistë ishin nxënësit mysafirë.

 

Panairi Shkencor Pranvere 2014 (2) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (3) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (4) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (5) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (6) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (7) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (8) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (11) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (13) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (14) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (16) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (18) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (19) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (20) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (21) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (22) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (24) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (25) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (26) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (27) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (28) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (29) Panairi Shkencor Pranvere 2014 (31)