Panairi Shkencor

Në shkollën Hafiz Ali Korça ditën e sotme u organizua Panairi Shkencor (Science Fair). Mësuesit sëbashku me nxënësit kishin pregatitur eksperimente dhe projekte të ndryshme në lëndët matematikë, fizikë, kimi, biologji, informatikë, shkenca sociale dhe fetare. Interpretimet dhe shpjegimet e mrekullueshme nga ana e nxënësve tanë,u ndoqën me mjaft emocion nga nxënësit pjesëmarrës të shkollave të rrethit të Kavajës. Drejtoresha e arsimit Znj. Margarita Koroveshi shprehu kënaqësinë që ishte pjesëmarrëse në një aktivitet të tillë, i cili sipas saj tregoi që dijet shkencore në shkollën tonë nuk janë vetëm teorike por gjejnë edhe një zbatim të gjerë praktik. Mësuesit dhe nxënësit e ftuar ishin gjithashtu të emocionuar nga gjithçka panë e prekën…

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC