Pavarësia e Shqipërisë

Medreseja e Kavajës organizoi një program festiv me rastin e 102 vjetorin e Pavarësisë Kombëtare. Në program kishte recitim, këngë, pjesë teatrale si dhe kërcim popullor të përgatitura nga nxënësit dhe mësuesit.

Pavaresia e Shqiperise (1) Pavaresia e Shqiperise (2) Pavaresia e Shqiperise (3) Pavaresia e Shqiperise (4) Pavaresia e Shqiperise (5) Pavaresia e Shqiperise (6) Pavaresia e Shqiperise (7) Pavaresia e Shqiperise (8)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *