Perfaqesues nga Komunitetit Musliman dhe Myftinija e Tiranes vizituan Medresen e Kavajes

Perfaqesues  nga Komuniteti Musliman i Shqiperise dhe  Myftinija  e Tiranes  vizituan Medresene e Kavajes  dega e Vajzave.