Përfaqësuesi i Ambasadës Amerikane, vizitoi medresenë e Tiranës

Përfaqësuesi i Ambasadës Amerikane, z. Nathan Haft, Zv.Krytari i Komunitetit Mysliman z. Ali Zaimi, Drejtori me Jashtë Fejzi Shaholi dhe Kancelari z. Ylli Çikalleshi bënë sot një vizitë në Medresenë e Tiranës.

Perfaqesuesi i Ambasades Amerikane, vizitoi medresene tonë (1) Perfaqesuesi i Ambasades Amerikane, vizitoi medresene tonë (2) Perfaqesuesi i Ambasades Amerikane, vizitoi medresene tonë (3) Perfaqesuesi i Ambasades Amerikane, vizitoi medresene tonë (4) Perfaqesuesi i Ambasades Amerikane, vizitoi medresene tonë (5) Perfaqesuesi i Ambasades Amerikane, vizitoi medresene tonë (6) Perfaqesuesi i Ambasades Amerikane, vizitoi medresene tonë (7)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *