Përgatitje për olimpiada

Fondacioni Sema organizoi nje program pergatitje per olimpiadat me date 13-14-15 Dhejetor ne ambjentet e Medresese se Kavajes, Medresese se Elbasanit dhe Medresese se Kavajes dega e vajzave. Ne kete aktivitet moren pjese 180 nxenes nga te gjitha medresete e Fondacionit Sema. Pergatitjet ishin ne lendet Matematike, Informatike, Turqisht dhe lende fetare. Nxenesit treguan shume interes per kete aktivitet i cili i ndihmoi ne pergatitjet e tyre. Sigurisht, nuk munguan as aktivitetet kulturore dhe sportive.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC Përgatitje për olimpiada (7) Përgatitje për olimpiada (8) Përgatitje për olimpiada (9) Përgatitje për olimpiada (10) Përgatitje për olimpiada (11) Përgatitje për olimpiada (12)