Piknik me Nxënësit Ne Qerret!

Nxënësit e klasës 11-a së bashku me profesorin e tyre Z. Bilal SUNA të shtunën e kaluar organizuan një piknik në Qerret. Nxënësit në mes tyre organizuan lojëra të ndryshme, zbavitëse dhe argëtuese. Gjatë piknikut përveç lojërave ata organizuan edhe drekën e tyre, ku në mes te tjerash vet nxënësit  pjekën qoftet dhe mishin në zgarë. Këtë aktivitet nxënësit e ilustruan edhe më fotot e tyre.

 

 

Piknik_me_Nxenes (2) Piknik_me_Nxenes (4) Piknik_me_Nxenes (8) Piknik_me_Nxenes (9) Piknik_me_Nxenes (10) Piknik_me_Nxenes (11) Piknik_me_Nxenes (12)