Piknik me Rastin e Kurban Bajramit

Drejtoria e konviktit së Medresesë së Tiranës ka organizuar me dt. 27.09.2015  një  piknik për nxënësit e konviktit. Me këtë rast nxënësve iu dha mundësia të kalonin një bajram  ndryshe nga vitet e tjera, duke e festuar këtë festë me shokët e tyre. Ata kaluan një ditë të këndshme duke u argëtuar me njëri-tjetrin. Përveç drekës qe hengren te gjithe bashke  ata patën mundësi të argëtohen edhe duke luajtur lojra të ndryshme si dhe duke bërë xhiro me kuaj.

Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (1) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (3) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (4) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (5) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (6) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (8) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (9) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (10) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (11) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (12) Piknik me Rastin e Kurban Bajramit (13)