PIKNIK NË CËRRIK ME KLASËN 10B

Pas përfundimit te orës se gjashtë te mësimit,nxënësit e klasës së 10B bashkë me mesuesin tonë kujdestar Yusuf Arslan dhe një nga abilerët u nisëm per nje piknik ne qytezën e Cerrikut. Nxënësit u ndanë në grupe,ku secili grup luajti lojëra të ndryshme si p.sh futboll,volejboll dhe basketboll.Gjatë kësaj kohe që nxënësit po luanin ,Yusuf Bey së bashku me Abin përgatitën ushqimin për të gjithë.Pas përfundimit të lojrave të gjithë u futëm në ambientet e medresesë së vjetër për të pare se ku kanë ndenjur. Kjo ishte një ditë e veçantë për të gjithë ne dhe nuk do ta harrojmë kurrë.

904191_657794464241833_1725732676_o 1397358_657795537575059_2083359648_o 1398387_657794444241835_176096039_o 1400558_657794480908498_2126530115_o 1402082_657795380908408_1384010199_o 1403713_657794727575140_999041895_o 1462822_657795824241697_2111990450_o