Piknik në Golem

Klasa e 12-B ka zhvilluar një piknik në Golem, ne shoqërinë e profesorit kujdestar Hakan Ayan. Më shumë sesa një shëtitje, ky aktivitet kishte si qëllim për tu njohur më mirë me nxënësit dhe për ti argëtuar ato në mes të kësaj jave mësimore. Në piknik nxënësit përveç pjesës argëtuese kishin organizuar edhe një drek modeste duke përgatitur mish të pjekur në zgare nga vetë nxënësit.

Piknik ne Golem (1) Piknik ne Golem (2) Piknik ne Golem (3) Piknik ne Golem (4) Piknik ne Golem (5) Piknik ne Golem (6) Piknik ne Golem (7) Piknik ne Golem (8)