Piknik Ne Peze

 

Diten e shtune me dat 6.10.2012 nxenesit e klases se 10 te medreses se kavajes pas nje jave te gjat dhe te lodheshme,stresin e hoqen me piknikun qe organizuan ne peze te tiranes.