Piknik në Spille me klasën e 11-B

Klasa e 11-B ka zhvilluar një piknik në Spille, në shoqërinë e profesorit kujdestar Bilal Bodlli. Më shumë sesa një shëtitje, ky aktivitet kishte si qëllim për tu njohur më mirë me nxënësit dhe për ti argëtuar ata në mes të kësaj jave mësimore. Në piknik nxënësit përveç pjesës argëtuese kishin organizuar edhe një drek modeste duke përgatitur mish të pjekur në zgarë nga vetë nxënësit.

Piknik ne Spille me Klassen (1) Piknik ne Spille me Klassen (4) Piknik ne Spille me Klassen (6) Piknik ne Spille me Klassen (8) Piknik ne Spille me Klassen (11) Piknik ne Spille me Klassen (13) Piknik ne Spille me Klassen (14) Piknik ne Spille me Klassen (17) Piknik ne Spille me Klassen (20) Piknik ne Spille me Klassen (25) Piknik ne Spille me Klassen (26) Piknik ne Spille me Klassen (27) Piknik ne Spille me Klassen (28)