Plotësimi i Formularit A1 në Medresenë e Beratit

Medreseja e Beratit hapi dyert për Shkollën e Mesme të Lapardhasë, atë të Lumas`it dhe për nxënësit e saj, për plotësimin e formularit A1. Medreseja ofroi infrastrukturën kompjuterike për plotësimin e formularëve.
Nxënësit e këtyre shkollave, u informuan rreth Universitetit Epoka dhe Universitetit Bedër, ku përfaqësuesit e dy universiteteve prezantuan programin e tyre.

Plotesimi_i_Formularit_A1_ne_Medresene_e_Beratit (1) Plotesimi_i_Formularit_A1_ne_Medresene_e_Beratit (2) Plotesimi_i_Formularit_A1_ne_Medresene_e_Beratit (4) Plotesimi_i_Formularit_A1_ne_Medresene_e_Beratit (6) Plotesimi_i_Formularit_A1_ne_Medresene_e_Beratit (7)