Porgram me rastin e 7-8 Marsit në medresenë e Korçës

Në Medresenë e Korçës u zhvillua një program festiv me rastin e festave të 7 dhe 8 Marsit. Programi filloi me fjalët përshëndetëse të drejtorit të Medresesë z. Sami Ikiz. Në program morën pjesë përfaqësues institucionesh, si sekretari i Këshillit të Qarkut Korçë Z. Xhevahir Dervishi, Drejtoresha e Teatrit së Korçës Znj. Zamira Kita, përfaqësues të DAR Korçë, Bashkisë së Korçës dhe Prefekturës, prindër si dhe nxënësit e Medresesë. Gjatë programit u recituan vjersha, u kënduan këngë, u kërcyen valle, u vunë në skenë dramatizime të përgatitura nga nxënësit në bashkëpunim me Teatrin e Korçës etj. Medreseja Korcë i falenderon për pjesmarrjen dhe i uron të gjithë arsimtarët dhe nënat ‘’Gezuar Festat’’.’

Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (1) Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (2) Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (3) Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (4) Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (5) Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (6) Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (7) Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (8) Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (9) Porgram me rastin e 7-8 Marsit ne medresene e Korces (10)