Prefekti Beratit ne medresene tone

Sot me datë 17 Dhjetor 2012 pas nje ftese te bere nga Dr. İ Medresese z. Tolga Kazan, Prefekti i qytetit Berat z. Bujar Hoxha vizitoi ambjentet e Medresese.

Në këtë vizitë ishin edhe 2 perfaqësuesit e prefekturës ku Prefekti  shprehu kënaqësinë e ftesës së drejtorit të Medresesë dhe shkëmbyen mendimet se si mund të bashkëpunojne të dy institucionet në aktivitete të ndryshme

Gjatë kesaj vizite z. Bujar Hoxha u njoh nga afër me shkollën dhe stafin e saj duke u uruar sa më shumë seksese.

Ne fund të kësaj vizite Drejtori i Medresesë z. Tolga Kazan i dhuroi një dhuratë simbolike.