Prezantimi i konkursit nderkombetar te eseve

Sot me date 04/10/2012 ne shkollen tone u prezantua programi i nje konkursi nderkombetar per ese nga Gulen Youth Platform. Mesuesi i anglishtes prezantoi faqen zyrtare te ketij instituti me qender ne SHBA.

U paraqiten temat e eseve te perzgjedhura nga ky institut per vitet 2010, 2011 dhe 2012. Gjithashtu u transmetuan disa foto ku fituesit e ketij konkursi merrnin cmimet e tyre nga personalitete amerikane, sic jane kongresmenet.

Nxenesit treguan interes dhe ne fund te prezantimit u diskutua rreth disa pikave qe ishin te paqarta.