Prezantimi me Prinderit e Nxenesve Te Rinj

Dje me date 27.09.2013 Merdeseja e Korçes organizoi nje aktivitet me qellim prezantimi me prinderit e nxenesve te rinj. Drejtori ishkolles z.Sami Ikiz pasi iu uroj nje vit te mbare prinderve dhe nxenesve theksoi rendesine e bashkepunimit shkolle-familje per ti udhehequr nxenesit drejt suksesit. Me pas u organizua edhe nje kokteil me prinderit

.korca (1)

korca (2)

korca (3)

korca (4)

korca (5)

korca (6)

korca (7)