Program Festiv “70–Vjetori i Çlirimit & 102–Vjetori i Pavarësisë”

Më datë 27.11.2014 ne ambientet e Medresesë së Korçës u organizua program festiv me rastin e 70 vjetorit të Ҫlirimit dhe 102 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Në këtë program morën pjesë Kryetarja e qarkut të Korçës, nënkryetarja e bashkisë së Korçës, drejtori i policisë së Qarkut të Korçës si dhe prindër të nxënësve.

Duke i falenderuar të gjithë të pranishmit dhe duke ju uruar festën e 70 vjetorit të Ҫlirimit dhe 102 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë nga Medreseja e Korçës ishin mesazhet e të pranishmëve.

Program Festiv Korca (1) Program Festiv Korca (2) Program Festiv Korca (3) Program Festiv Korca (4) Program Festiv Korca (5) Program Festiv Korca (6) Program Festiv Korca (7) Program Festiv Korca (8)