Program Festiv me rastin e 101 vjetorit të Pavarësisë (Medreseja e Elbasanit)

101 vjetori i pavaresise nje dite e vecante kjo per te gjithe shqiptaret. Por akoma me ndryshe u perjetua ne ambjentet e medresese se Elbasanit. Nxenesit e kesaj shkolle me rastin e kësaj ngjarjeje madhështore, organizuan sot më datë 26.11.2013 një program festiv ku morën pjesë nxënës e mësues të shumtë si dhe të ftuar të tjerë. Programi filloi me himnin kombëtar, i cili e ndezi dukshëm atmosferën në sallë.
Me pas kori i shkolles antuziazmoi akoma me shume atmosferen me pjeset e pergatitura.
Nxënësit tane kenduan këngë patriotike si dhe vjersha ku ngriten vlerat kombetare dhe patriotike.
Gjithashtu fjalën e morren edhe drejtoret e shkollës Z. Yakup Şahin ndër të tjera permenden edhe se Shqipëria është një vend me histori te lashtë dhe sidomos patriotet e elbasanit me ne krye Aqif Pashen dhanë shumë për këtë qytet dhe Shqipërinë. Ndërsa myftiu I Elbasanit Z.Agim Duka përmendi patriotet elbasanas te cilet kontribuan ne shpalljen e pavarsisë.
Më pas u dha një koktej për të pranishmit.
Me rastin e 101 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, Medreseja e Elbasanit uron të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen ta kalojne gëzuar këtë ditë historike.

 

elbasan_pavarsi (27) elbasan_pavarsi (26) elbasan_pavarsi (25) elbasan_pavarsi (24) elbasan_pavarsi (23) elbasan_pavarsi (22) elbasan_pavarsi (21) elbasan_pavarsi (20) elbasan_pavarsi (19) elbasan_pavarsi (18) elbasan_pavarsi (17) elbasan_pavarsi (16) elbasan_pavarsi (15) elbasan_pavarsi (14) elbasan_pavarsi (13) elbasan_pavarsi (12) elbasan_pavarsi (11) elbasan_pavarsi (10) elbasan_pavarsi (9) elbasan_pavarsi (8) elbasan_pavarsi (7) elbasan_pavarsi (6) elbasan_pavarsi (5) elbasan_pavarsi (4) elbasan_pavarsi (3) elbasan_pavarsi (2) elbasan_pavarsi (1)