Program Festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Medreseja e Elbasanit organizoi programin festiv me rastin e përkujtimit të Profetit Muhammed a.s.
Morën pjesë qindra qytetarë të qytetit të Elbasanit si dhe prefekti i qarkut z. Arben Kamami, drejtoresha e drejtorisë së Arsimit znj. Jonida Cungu, zv. kryetari i Komunitetit Mysliman z. Bujar Spahiu si dhe myftiu i Elbasanit z. Agim Duka.
Programi u organizua me ndihmën e nxënësve të medresesë së Tiranës ku u kënduan ilahi dhe recituan poezi. Në fjalimet e tyre drejtori i shkollës z. Yakup Sahin si dhe z. Bujar Spahiu vunë theksin ne rolin e profetëve dhe ndryshimeve që profeti ynë ka bërë për njerëzimi.

Program Festiv Elbasan (1) Program Festiv Elbasan (2) Program Festiv Elbasan (3) Program Festiv Elbasan (4) Program Festiv Elbasan (5) Program Festiv Elbasan (6) Program Festiv Elbasan (7) Program Festiv Elbasan (8) Program Festiv Elbasan (9) Program Festiv Elbasan (10) Program Festiv Elbasan (11) Program Festiv Elbasan (12) Program Festiv Elbasan (13) Program Festiv Elbasan (15) Program Festiv Elbasan (16) Program Festiv Elbasan (17) Program Festiv Elbasan (18) Program Festiv Elbasan (19) Program Festiv Elbasan (20)