Program festivo-kulturor nga klasat e 12-A/B

Me 21.12.2013 klasat e 12-A dhe 12-B organizuan nje program te shkurter festiv dhe kulturor, ku pjesemarres ishin vete nxenesit dhe nje pjese e mire e stafit mesimor. Ky program u zhvillua si nje pararoje e kampit 5-ditor per studim dhe lexim intensiv. Ne kete program u bene imitime te ndryshme, shume skena komike, paraqitje te shume aktivitete te ndryshme te klasave e shume e shume te tjera. Ky program nxehu dhe me teper atmosferen e maturimit dhe ofroi nje panorame didaktike per t’i bere nxenesit me te thelluar ne studimin e tyre dhe me te ndergjegjshem.

 

DSC_0274 DSC_0276 DSC_0282 DSC_0287 DSC_0296 DSC_0304 DSC_0306 DSC_0313 DSC_0315