Program me rastin e Kurban Barjamit

Më date 01/10/2014 shkolla jonë Medreseja Hafiz Ali Korca organizoi një program me rastin e Kurban Barjamit. Në këtë program patëm të ftuar nga qyteti i Kavajës prindër dhe mësues. Programi u organizua nga nxënësit e shkolles ne bashkëpunim me mësuesin e muzikës z.Genci Gjylsheni në oborrin e shkollës.

Pjese e programit ishin leximi I Kuranit Famelarte , ilahi te ndryshme , poezi etj. U krijua një atmosferë e këndshme për të gjithë.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC