Program në qytetin e Pukës me rastin e ditëlindjes se profetit Muhammed (a.s.)

Medreseja e Tiranës në bashkëpunim me Komitetin Mysliman të Shqipërisë organizuan një program festiv me rastin e ditës së lindjen së Profetit Muhamed (a.s.) në qytetin e Pukës.

Programi si gjithmonë u hap me këndimin e disa ajeteve nga Kurani Famelartë. Pas fjalës përshëndetëse të myftiut të Pukës, Z. Gëzim Kopani nxënësit nga medreseja e Tiranës kënduan ilahi të ndryshme dhe recituan vjersha për të pranishmit. Në këtë program morën pjesë afërsisht 700 banorë të këtij qyteti.

Programi_ne_Puke (1) Programi_ne_Puke (2) Programi_ne_Puke (3) Programi_ne_Puke (4) Programi_ne_Puke (5) Programi_ne_Puke (7) Programi_ne_Puke (8) Programi_ne_Puke (9) Programi_ne_Puke (11) Programi_ne_Puke (12) Programi_ne_Puke (13) Programi_ne_Puke (14) Programi_ne_Puke (15) Programi_ne_Puke (16)