Program për 7-8 Marsin

Me rastin e festës së mësuesit dhe të nënës Medreseja e Kavajës dega vajza organizoi një program festiv. Programi u organizua nga mësuesit dhe nxënësit e shkollës.

Program per 7&8 Marsin vajza (1) Program per 7&8 Marsin vajza (2) Program per 7&8 Marsin vajza (3) Program per 7&8 Marsin vajza (4) Program per 7&8 Marsin vajza (5) Program per 7&8 Marsin vajza (6)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *