Program per hyrjen ne leximin e Kur’anit Famelarte

Medreseja e Tiranes organizoi nje program per nxenesit e klases se 6 dhe 10 me rastin e kalimit ne leximin e Kuranit Famelarte. Ata lexuan pjese qe dinin nga Kur’ani si dhe me vone ato morren certefikata dhe Kur’ane nga mesuesit e tyre.

 

Nata e mire e Mevludit (2) Nata e mire e Mevludit (1) DSC_0183 DSC_0169 DSC_0134 DSC_0133 DSC_0072