Program për Kuránin Famëlartë

Medreseja e Kavajës dega Vajza organizoi Programin festiv “Kurani Famëlartë Udhërrëfyes dhe burim lumturie për mbarë njerëzimin’. Është viti i tretë radhazi që Medreseja organizon këtë program me rastin e kalimit të klasave të dhjeta në leximin e Kuranit. Në program morën pjesë Drejtori I Burimeve Njerëzore I Komunitetit Mysliman Z.Dorian Demetja, Myftiu i Kavajës Z.Besnik Lecini, Mësues të shkollave të tjera, prindër dhe te ftuar të tjerë. Programi përmbante pjesë nga mbrekullitë e Kuranit si për shembull, mbrekullia e Allahut tek lumenjtë, detet, oqeanet, pastaj mbrekullia e Allahut në krijimin e njeriut dhe tek bletët, Ilahi të ndryshme si ’’Miresevjen’.’,’Mualim,Meulaja, dhe Talealbe. Në fund të programit nxënëset e klasave të dhjeta lexuan pjesë nga Kurani famëlartë dhe u shpërndanë certifikatat. Kurani të jetë udhërrëfyesi dhe manuali i jetës së tyre.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC