Programe Me Rastin E Ditëlindjes Së Pejgamberit (S.A.S.)

Me rastin e Ditëlindjes së Pejgamberit (s.a.s.) Medresesja së  Tiranës organizoi programe të hapura për të gjthë shoqërinë. Në këto programe të organizuara për gratë dhe burrat nxënësit e kësaj shkolle lexuan fragmente nga jeta e Pejgamberit (s.a.s.), recituan vjerrsha dhe kënduan ilahi në gjuhë të ndryshme si në Arabisht, Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Programet ku në të cilat pjesëmarrja qe mjaft e madhe kaluan të mbushura me entuziazëm dhe emocione të mëdha.