Programi Festiv

Medreseja e Elbasanit organizoi një program festiv me rastin e ditës së bekuar të Kurban Bajramit, me pjesëmarrjen e përfaqësuesit të Komuniteti Mysliman Z. Elvis Naçi , prindërve dhe nxënësve të shkollës. Në këtë organizim u përcollën mesazhe urimi, dashurie, respekti për të festuar këtë ditë të bekuar me ata të cilët nuk kanë mundësi të festojnë atë për këtë arsye ky program u bë edhe më i veçantë. Në ditë të veçanta urohen njerëz të veçantë. Urimet e panumërta janë për të gjithë njerëzimin. Urime dhe me fat Festa e Kurban Bajramit. Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin gjithmonë me ju…

Programi Festiv  (1) Programi Festiv  (2)  Programi Festiv  (4) Programi Festiv  (5) Programi Festiv  (6) Programi Festiv  (7) Programi Festiv  (8) Programi Festiv  (9)