Programi Festiv 2013

Fondacioni Arsimor dhe Kulturor “SEMA  në bashkëpunim me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë”, organizojnë për të tetin vit radhazi, programin festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”.