Programi Festiv 2014

Fondacioni Arsimor dhe Kulturor “SEMA  në bashkëpunim me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë”, organizojnë për të tetin vit radhazi, programin festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”.

Programi kushtuar Profetit Muhamed a.s., vazhdon rrugëtimin e vet edhe këtë vit, dimensioni i tij artistik e profesional ka arritur nivelet më të larta të shënuara përgjatë këtyre 8 viteve.

Në këtë event artistiko-fetar, dedikuar Profetit Muhamed a.s., do të interpretojnë emra të njohur të skenës dhe ekranit shqiptar si: , Kastriot Tusha, Sidrit Bejleri, Davut Aktepe, Venera Lumani

Rezarta Smaja, Lind Islami, Dritan Boriçi, Sokol Angjeli, Adriana Tolka, Klodian Hoxha, Kori i Bashkuar i Medreseve ku do të interpretohen ilahi pjesë të zgjedhura poetike, e plot supriza të tjera.

Programi do të zhvillohet më 19 prill 2014 në orën 11:00 në Pallatin e Kongreseve.

https://www.facebook.com/pages/Programi-Festiv/677221239006191

http://profetimuhamed.org

Kutlu Dogum Poster copy