Programi Festiv i 28-29 Nëntorit në Medresenë e Beratit

Në Medresenë “Vehxhi Buharaja” Berat u organizua aktiviteti artistik me rastin e 28-29 Nëntorit. Të ftuar ishin Nën/Kryetarja e Bashkisë Berat zj. Teuta Mucogllava, Drejtori i Kulturës pranë Bashkisë Berat, z. Renuard Mimani si dhe shefja e burimeve njerëzore pranë DAR Berat, zj. Albana Sulaj. Nxënësit kishin përgatitur prezantime, recitime, këngë, inskenime dhe një videoklip/projekt ku shfaqej Shqipëria e Madhe në qëndër të qytetit. Medreseja e Beratit uron gjithë shqiptarët: Gëzuar Festat e Nëntorit!

programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-1 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-2 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-3 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-4 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-5 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-6 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-7 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-8 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-9 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-10 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-11 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-12 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-13 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-14 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-15 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-16 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-17 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-18 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-19 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-20 programi-festiv-i-28-29-nentorit-ne-medresene-e-beratit-21