Programi festiv i “Kur’anit Famëlart” në medresenë e Kavajës

Shkolla medreseja “H.Ali Korca” organizoi ceremoninë e ndarjes së çertifikatave për nxënësit e klasave të 10-ta të cilët kanë kaluar në leximin e Kur’anit Famëlartë. Programi u organizua nga vetë nxënësit dhe mësuesit e shkollës. Morën pjesë nxënës, prindër dhe të ftuar. Pedagogu i universitetit Bedër z.Elton Karaj lexoi Kur’an dhe mbajti fjalimin përshëndetës. Drejtori i shkollës i uroi nxënësve suksese të mëtejshme.Myftiu i Kavajës foli për rëndësinë e Kur’anit. Në fund të programit u shpërndanë çertifikata për të gjithë nxënësit. Stafi i shkollës i uron nxënësve që Kur’anin Famëlartë ta lexojnë sa më shumë dhe qoftë udhërrëfyes për ta në çdo hap të jetës.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC