Programi Festiv me Rastin e Festes se Kurbanit (Medreseja e Korçës)

Medreseja e Korces organizoi nje program festiv me rastin e Kurban Bajramit. Kane nderuar me pjesemarrjen e tyre Prefekti i ri i Korçes z.Ardit Konomi dhe nenkryetari i Bashkise Korçe z.Sotiraq Filo, drejtues te institucioneve lokale, vendore, kulteve fetare, biznesmene, njerez te medias dhe shume te ftuar te tjere. Ne fjalet e tyre pershendetese, folesit theksuan rendesine e kesaj feste. Ata u shprehen se Festa e Kurbanit eshte nje motiv me shume qe e afron njeriun drejt Zotit dhe shoqerise, nje afrim qe realizohet nen moton: jeta eshte me e bukur duke ndare.
Me pas u organizua edhe nje kokteil me te ftuarit ne ambjentet e Medresese.

korca (2)

korca (1)

korca (3) korca (4) korca (5) korca (6)  korca (8) korca (9)